Vijd. Het verdriet van het Lam Gods - luisteravond met Jonas Bruyneel

Vijd is de nieuwe roman van Jonas Bruyneel. Wandel in deze nieuwe minutieus gedocumenteerde historische roman van Jonas Bruyneel door de straten van het middeleeuwse Gent, tussen handelaars, schippers en politici. Snuif de geuren op van de overstroomde Beverse polders. En gluur binnen in de ateliers van Hubert en Jan van Eyck, de grootste kunstenaars van hun tijd. Leef vooral mee met twee ...


Waar
deDingen
Budastraat 12, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
Leeftijd
18+

Vijd is de nieuwe roman van Jonas Bruyneel. Wandel in deze nieuwe minutieus gedocumenteerde historische roman van Jonas Bruyneel door de straten van het middeleeuwse Gent, tussen handelaars, schippers en politici. Snuif de geuren op van de overstroomde Beverse polders. En gluur binnen in de ateliers van Hubert en Jan van Eyck, de grootste kunstenaars van hun tijd.
Leef vooral mee met twee generaties van een fascinerende familie die bij momenten genadeloos, bij momenten kwetsbaar, een plaats in de wereld zocht. En die, geconfronteerd met de eindigheid van alles waarvan ze droomden, vooral niet vergeten wilde worden.

Jonas Bruyneel brengt tekst uit het boek, muzikaal opgeluisterd door klarinetiste Hadewych Van den Eynde en soundscapes door multi-instrumentalist Klaas Tomme.

organisatie de Dingen i.s.m. openbare bibliotheek Kortrijk

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid