Vers Geperst

Na de abrupte stop van de activiteiten in maart omwille van corona is Davidsfonds Desselgem helemaal klaar om het nieuwe seizoen te starten. Traditioneel doen ze dit met Vers Geperst. Men kan het volledige aanbod aan boeken en CD's inkijken en beluisteren. Bij aankoop van 40 euro aan boeken en/of CD’s wordt men automatisch lid en geniet men het hele jaar door van tal van voordelen. Tijdens de ...


Waar
OC De Coorenaar
Georges Coornaertdreef 7, 8792 Desselgem (Waregem)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Davidsfonds Desselgem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
desselgem@davidsfonds.net
Telefoon: 0497503986
Contact
desselgem@davidsfonds.net
Fax: 0497503986
Links

Na de abrupte stop van de activiteiten in maart omwille van corona is Davidsfonds Desselgem helemaal klaar om het nieuwe seizoen te starten. Traditioneel doen ze dit met Vers Geperst.
Men kan het volledige aanbod aan boeken en CD's inkijken en beluisteren. Bij aankoop van 40 euro aan boeken en/of CD’s wordt men automatisch lid en geniet men het hele jaar door van tal van voordelen.
Tijdens de startdag is er bovendien volop gelegenheid om bij een coronaveilig hapje en drankje alle activiteiten van het komende seizoen te leren kennen.

Wie lid wordt tijdens Vers Geperst krijgt een gratis boek. Bovendien maakt men kans om een waardebon van 30 euro te winnen.

Het Davidsfonds doet er alles aan om de activiteit veilig te laten verlopen via tal van coronamaatregelen. Er zullen wegwerphandschoenen aanwezig zijn om de boeken in te kijken. Ook handgel wordt voorzien. Door de grootte van de zaal is het perfect mogelijk om de nodige afstand te bewaren, mede dankzij een uitgestippelde looprichting. Bij elke verplaatsing in de zaal is een mondmasker verplicht. Alle bezoekers worden bovendien geregistreerd.
Omwille van Covid-19 is het dit jaar verplicht om vooraf in te schrijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid