Vers Geperst

Traditioneel start Davidsfonds Desselgem het nieuwe werkjaar met de voorstelling van hun jaarprogramma. Tijdens de startdag is er volop gelegenheid om bij een hapje en een drankje alle activiteiten van het komende seizoen te leren kennen. Men kan er ook het volledige aanbod aan boeken en CD's inkijken en beluisteren. Bij aankoop van 40 euro aan boeken en/of CD’s wordt men automatisch lid en ...


Waar
O. C. De Coorenaar
G. Coornaertdreef 7, 8792 Desselgem (Waregem)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Davidsfonds Desselgem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
desselgem@davidsfonds.net
Fax: 0497503986

Traditioneel start Davidsfonds Desselgem het nieuwe werkjaar met de voorstelling van hun jaarprogramma.

Tijdens de startdag is er volop gelegenheid om bij een hapje en een drankje alle activiteiten van het komende seizoen te leren kennen.

Men kan er ook het volledige aanbod aan boeken en CD's inkijken en beluisteren. Bij aankoop van 40 euro aan boeken en/of CD’s wordt men automatisch lid en geniet men het hele jaar door van tal van voordelen. Nieuw dit jaar is dat men een schoolbibbon kan kopen. Deze bon kan men schenken aan een school naar keuze.

Wie lid wordt tijdens Vers Geperst krijgt een gratis boek. Bovendien maakt men kans om een waardebon van 30 euro te winnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid