Verfijnde gerechten. Thema: eindejaarsmenu's (groep 3)

Eindejaar staat synoniem voor een gezellig tafelen met een vrienden of familie. Wil je graag feestelijke gerechten met een gastronomische toets? Dan schotelen wij je de perfecte formule voor. We maken samen stap voor stap een volledig menu klaar. Tussendoor pauzeren we regelmatig om van de klaargemaakte creaties te proeven met een glaasje wijn. Je maakt tijdens drie demonstratielessen kennis ...


Waar
Cultuurcentrum De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 5 november 2019 tot 19 november 2019 (di van 13:30 tot 16:00,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 36.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 7.2 Basistarief: 36,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Eindejaar staat synoniem voor een gezellig tafelen met een vrienden of familie. Wil je graag feestelijke gerechten met een gastronomische toets? Dan schotelen wij je de perfecte formule voor. We maken samen stap voor stap een volledig menu klaar. Tussendoor pauzeren we regelmatig om van de klaargemaakte creaties te proeven met een glaasje wijn.
Je maakt tijdens drie demonstratielessen kennis met nieuwe ingrediënten en technieken. Je krijgt handige suggesties, wenken en recepten die je kunnen inspireren voor de feesttafel.
De gerechten zijn door iedereen te maken, zowel door de meer ervaren hobbykoks, als door diegene die nog niet zo vertrouwd zijn met de kookkunst.
Op het menu staan: kabeljauwhaasje op zijn oosters met oesterzwammen, gevuld gevogelte met boschampignons, …

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid