Verfijnde gerechten (lente-editie, groep 2)

Wat is er heerlijker dan een seizoensmenu of een speciaal menu om met familie en vrienden te degusteren (zoals bv. met Pasen, communiefeesten,…). Je maakt tijdens 3 demontratielessen kennis met nieuwe ingrediënten en technieken. Je krijgt handige suggesties, wenken en recepten die je kunnen inspireren voor zowel de dagelijkse keuken als voor de feesttafel. De gerechten zijn door iedereen te ...


Waar
CC De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 4 februari 2020 tot 18 februari 2020 (di van 19:00 tot 21:30,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 36.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 7.2 Basistarief: 36,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Wat is er heerlijker dan een seizoensmenu of een speciaal menu om met familie en vrienden te degusteren (zoals bv. met Pasen, communiefeesten,…).
Je maakt tijdens 3 demontratielessen kennis met nieuwe ingrediënten en technieken. Je krijgt handige suggesties, wenken en recepten die je kunnen inspireren voor zowel de dagelijkse keuken als voor de feesttafel.
De gerechten zijn door iedereen te maken, zowel voor diegene die nog niet zo vertrouwd zijn met de kookkunst als voor de echte hobbykok.
Na de demo degusteren we het menu van het aperitiefhapje tot dessert, begeleid door de passende drank (wijn, bier,..).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid