Vegetarisch koken: basiscursus - Volzet

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag bekijken in deze basiscursus.  Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken, het is vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je leert in deze driedelige korte lesreeks eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke ...


Waar
Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53 , 8501 Heule
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Prijs
€ 75.0 Basistarief: 75.00€;Sociaal tarief: 37.50€;Studententarief: 37.50€
Reservatie
Bestel tickets
info@vormingplusmzw.be
Telefoon: 056/260600
Contact
info@vormingplusmzw.be
Telefoon: 056/260600

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag bekijken in deze basiscursus.  Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken, het is vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je leert in deze driedelige korte lesreeks eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je werkt o.a. met seizoensingrediënten, de verschillende graansoorten, de plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.   De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken of in gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden, voor beginners en gevorderden. www.dezonnekeuken.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid