Van Gogh atelier

Wist je dat schilders hun dromen laten leven op het doek? Met kleur en verf schilderen ze hun gekste dromen en maken ze een stukje werkelijkheid. Daarom is schilderen zo zalig, omdat je je fantasie de vrije loop kan laten en je dromen waar worden wanneer je ze schildert. Wat voor geks je ook bedenkt, je krijgt het wel op het doek. Maar hoe doe je dat? De leerkracht leert je hoe je deze dromen ...


Waar
Academie Harelbeke Anders!
Tientjessstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 2 september 2019 tot 24 september 2019
Organisatie
Academie Harelbeke Anders!
Prijs
€ 72.0 Basistarief: 72,00 €; Verminderd tarief: 48,00 €
Contact
aha@harelbeke.be
Fax: 056 733 405
Leeftijd
8+
Links

Wist je dat schilders hun dromen laten leven op het doek?
Met kleur en verf schilderen ze hun gekste dromen en maken ze een stukje werkelijkheid. Daarom is schilderen zo zalig, omdat je je fantasie de vrije loop kan laten en je dromen waar worden wanneer je ze schildert.
Wat voor geks je ook bedenkt, je krijgt het wel op het doek. Maar hoe doe je dat?
De leerkracht leert je hoe je deze dromen omtovert in verf. Samen kiezen de leerlingen enkele thema's waarrond ze schilderwerken gaan maken. Op ieders eigen tempo brengt de leerkracht de student de kneepjes van het schildersvak bij. Je leert een aantal technische vaardigheden, maar het belangrijkste blijft plezier in het schilderen.
Wil jij graag creatief bezig zijn, en wil de schilder in je eruit? Wil je schilderen met de docent/kunstenaar van het atelier Schilderkunst? Dan ben je meer dan welkom in het Van Gogh atelier.
Lesmoment en locatie terug te vinden op: www.academieharelbekeanders.be.
Leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid