Uitstap Koffiebranderij Grootmoeders Koffie Gullegem

Drie generaties en meer dan 75 jaar ervaring binnen de familie Hanssens. Op donderdag 6 februari gaan we op bezoek naar Grootmoeders Koffie in Gullegem. We zien hoe de ruwe koffie gekleurd en gemengd wordt. We maken kennis met het artisanale brandproces dat als sinds de oprichting in 1935 van toepassing is. Naast een bezoek aan de koffiebranderij, ontdekken we de geschiedenis van de koffie en ...


Waar
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief: 13,00 €
Reservatie
hetknooppunt@wevelgem.be
Telefoon: 056 43 20 80
Contact
hetknooppunt@wevelgem.be
Fax: 056 43 20 80

Drie generaties en meer dan 75 jaar ervaring binnen de familie Hanssens. Op donderdag 6 februari gaan we op bezoek naar Grootmoeders Koffie in Gullegem. We zien hoe de ruwe koffie gekleurd en gemengd wordt. We maken kennis met het artisanale brandproces dat als sinds de oprichting in 1935 van toepassing is. Naast een bezoek aan de koffiebranderij, ontdekken we de geschiedenis van de koffie en de branderij in het koffiemuseum.
Het bezoek wordt afgesloten met twee heerlijke tasjes koffie, gecombineerd met een lekker progresgebak en krijgen we nog een koffiegeschenk mee naar huis.

We vertrekken om 13.45 uur vanuit Het Knooppunt. Wie dat wenst, kan ook rechtstreeks gaan maar dient hiervan te verwittigen. We verzamelen dan aan de deur (Kleine Ieperstraat 11).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid