UITGESTELD - Ahmed Roni

Geboren in Midyat (Mardin, Turkije) in een Koerdisch gezin van 12 kinderen, maar barstensvol muzikaal talent: Roni Ahmeds leven was geplaveid met moeilijkheden. Nadat hij verliefd werd op de saz (een snaarinstrument dat aan de muur bij de buren ging), vond hij zijn manier om op te komen tegen onrecht. Gesterkt door zijn moeilijk verleden, werd Roni Ahmed een doorzetter die met saz en stem zijn ...


Waar
Bibliotheek Harelbeke
Eilandstraat 2, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Geboren in Midyat (Mardin, Turkije) in een Koerdisch gezin van 12 kinderen, maar barstensvol muzikaal talent: Roni Ahmeds leven was geplaveid met moeilijkheden. Nadat hij verliefd werd op de saz (een snaarinstrument dat aan de muur bij de buren ging), vond hij zijn manier om op te komen tegen onrecht.
Gesterkt door zijn moeilijk verleden, werd Roni Ahmed een doorzetter die met saz en stem zijn manier van communiceren vond. Muziek was zijn compagnon de route en leidde hem naar België. Sterker dan ooit voorheen, met zijn muzikale droom als wegwijzer en bruggenbouwer (zo vormde hij samen met Karen Willems, Maarten Flamand en Thomas Noël Ahmed Roni & The New Era) speelt hij in de bibliotheek zijn eigen lied en brengt hij binnenkort zijn eerste plaat uit.
Verwacht u aan Koerdische traditionals met een west/oost-mix om van te smullen, vol overgave, wereldse liefde en talent.
Organisatie: Noord-Zuid Raad Harelbeke, Bibliotheek Harelbeke, CC het SPOOR

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid