Tim Oelbrandt & Villanella - Heen en Terug

Tim Oelbrandt & Villanella Heen en terug Magisch theater voor iedereen vanaf 12 jaar Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het trucen van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. ‘Heen en terug’ wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels. Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op ...


Waar
OC De Troubadour
Vlaswaagplein 3, 8501 Bissegem (Kortrijk)
Wanneer
29/02 van 00:00 to23:59
Organisatie
OC De Troubadour
Reservatie
Telefoon: 056 23 98 55
Contact
Fax: 056 23 98 55
Leeftijd
18+
Links

Tim Oelbrandt & Villanella
Heen en terug

Magisch theater voor iedereen vanaf 12 jaar

Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het trucen van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. ‘Heen en terug’ wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.

Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. ‘Heen en terug’ is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.

Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland bedenkt Tim ook goocheltechnieken voor het tv-programma Nicholas. Hij won de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017.

Of hij een meester in de magie of een charmante charlatan is, laat hij geniepig in het midden (…) Ook fijn hoe Oelbrandt zijn magie met poëzie, comedy en fascinerende feiten mengt. (Gazet van Antwerpen)

Every inch a gentleman. (De Standaard)

Spel en concept: Tim Oelbrandt
Spel- en tekstcoach: Dimitri Duquennoy
Coproductie: Villanella

www.villanella.be
www.timoelbrandt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid