THE GREAT BELGIAN SONGBOOK

Jo Hermans was er de jongste jaren steeds bij als er geschiedenis geschreven werd op Pukkelpop. In 2016 speelde hij mee met Hammondkoning André Brasseur. In 2018 voerde Hermans de Kempenzonen uit Tielen aan die Willy Sommers naar grote hoogten stuwden. Prille dertiger Jo Hermans is a) een geweldig muzikant en b) een durver. Zijn trompet en bugel zijn te horen van Balthazar tot Raymond va het ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 17.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.4 Basistarief: 17,00 €; -26: 16,00 €; +65: 16,00 €; Abo: 8,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

Jo Hermans was er de jongste jaren steeds bij als er geschiedenis geschreven werd op Pukkelpop. In 2016 speelde hij mee met Hammondkoning André Brasseur. In 2018 voerde Hermans de Kempenzonen uit Tielen aan die Willy Sommers naar grote hoogten stuwden.

Prille dertiger Jo Hermans is a) een geweldig muzikant en b) een durver. Zijn trompet en bugel zijn te horen van Balthazar tot Raymond va het Groenewoud en van Clouseau tot DAAN. De Kempenzoon is een supertalent van wie het beste aan het komen is.

Hij is ook een man met een plan. Of met vele plannen tegelijkertijd. The Great Belgian Songbook is het allermooiste. Het is een variant op het Great American Songbook, de fameuze colllectie van Amerikaanse standards uit de dagen voor de opkomst van rock'-n-roll.

Hermans bezegelt een aantal Belpoptoppers als nationaal erfgoed. Het zijn naoorlogse, bekende en minder bekende nummers met een verhaal en een bijzondere dynamiek. Klassiekers, vergeten schatten en verrassingen. De selectie gebeurde in overleg met Jan Delvaux (Bellpop Bonanza).
De liedjes werden gedemonteerd en op een originele en verrassende manier weer in elkaar gepuzzeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid