The Bony King of Nowhere

In 2018 kwam The Bony King of Nowhere, pseudoniem van de Belgische indie artiest Bram Vanparys, na meer dan drie jaar stilte terug met zijn vijfde album. ‘Silent Days’ werd bedolven onder een sterrenregen, belandde in vele eindejaarslijstjes als beste album van 2018 en leverde Vanparys zelfs een Music Industry Award op voor beste auteur-componist. Op eigenzinnige wijze slaat Vanparys een brug ...


Waar
De Porseleinhallen- Cultuurcentrum Wevelgem
Cultuurpad 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

In 2018 kwam The Bony King of Nowhere, pseudoniem van de Belgische indie artiest Bram Vanparys, na meer dan drie jaar stilte terug met zijn vijfde album. ‘Silent Days’ werd bedolven onder een sterrenregen, belandde in vele eindejaarslijstjes als beste album van 2018 en leverde Vanparys zelfs een Music Industry Award op voor beste auteur-componist.
Op eigenzinnige wijze slaat Vanparys een brug tussen klassieke songschrijvers als Dylan en Cohen, en alternatieve bands als Talk Talk en Radiohead. De americana die op zijn vorige, in Los Angeles opgenomen album 'Wild Flowers' nog sterk aanwezig was, maakt plaats voor een donkerdere, meer experimentele sound. ‘Silent Days’ ontleedt de smart van een gebroken liefde en transformeert die in een weidse klank en intieme teksten.

The Bony King of Nowhere speelt dit concert solo voor beperkt publiek. Voor fans van Kurt Vile, The War On Drugs en Aldous Harding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid