THE BONE PROJECT

Belgian Trombone ID The Bone Project is een ensemble dat werd opgericht in 2001 door drie Belgische vooraanstaande trombonisten: Jan Smets, Geert De Vos en Ben Haemhouts. In 2009 werd het ensemble verder uitgebreid tot een trombonekwartet. De artistieke missie van 'The Bone Project' bestaat hoofdzakelijk uit het bannen van alle vooroordelen ten opzichte van de zogenaamde eenzijdigheid van ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 15.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.0 Basistarief: 15,00 €; -26: 14,00 €; +65: 14,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

Belgian Trombone ID

The Bone Project is een ensemble dat werd opgericht in 2001 door drie Belgische vooraanstaande trombonisten: Jan Smets, Geert De Vos en Ben Haemhouts.
In 2009 werd het ensemble verder uitgebreid tot een trombonekwartet.

De artistieke missie van 'The Bone Project' bestaat hoofdzakelijk uit het bannen van alle vooroordelen ten opzichte van de zogenaamde eenzijdigheid van trombone-ensembles, de stelling dat klassieke musici zich niet thuis voelen in de jazz en de bewering dat humor en ernstige muziek niet samengaan.

The Bone Project speelde reeds vele concerten in binnen-en buitenland en is een graag geziene gast door de variëteit in repertoire. Zo heeft het ensemble verschillende programma's waaronder werk van eigen bodem, een reis rond de wereld, gekende arrangementen en zoveel meer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid