Tapijtsgeest - Workshop maak je eigen Smyrna-tapijtje

Waan je een echte tapijtwever. Ga aan de slag met wolletjes en een smyrnanaald en maak een eigen wandtapijtje! Smyrna is een oude knooptechniek, je kan er wandtapijtjes, kussens of vloerkleedjes mee maken. Tijdens de workshop leer je verschillende knooptechnieken en maak je een eigen wandtapijtje. De workshop wordt begeleid door Studio Rozé. De workshop is volledig gratis en is er voor groot ...


Waar
De Kazerne
Hoogstraat , 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Zuidwest
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.eventbrite.nl/e/tickets-tapijtsge...
Contact
erfgoed@zuidwest.be
Links

Waan je een echte tapijtwever. Ga aan de slag met wolletjes en een smyrnanaald en maak een eigen wandtapijtje! Smyrna is een oude knooptechniek, je kan er wandtapijtjes, kussens of vloerkleedjes mee maken. Tijdens de workshop leer je verschillende knooptechnieken en maak je een eigen wandtapijtje.

De workshop wordt begeleid door Studio Rozé. De workshop is volledig gratis en is er voor groot en klein (vanaf 10 jaar). Kinderen dienen begeleid te zijn door een volwassene. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is de boodschap!

De workshop 'maak je eigen Smryna-tapijtje' wordt georganiseerd in kader van de tentoonstelling Tapijtsgeest. Vijftien tentoonstellingsdozen nemen je mee naar de hoogdagen van de tapijt- en meubelstoftindustrie in Zuid-West-Vlaanderen. Kies je doos, laat je zintuigen prikkelen en ontdek. De knutsel-doos bevat alle benodigdheden om zelf een tapijtje te knopen of weven. De doos ontdek je tijdens de expo of kan je ontlenen bij jou thuis via www.tapijtsgeest.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid