Swing danslessen voor beginners - Lindy Hop

Hop met de beentjes! Lindy Hop is een Afro-Amerikaanse partnerdans die in de New Yorkse wijk Harlem ontstaan is uit onder meer de charleston en tapdans. Deze vrolijke en energieke swingdans uit de jaren 30, de voorloper van de jive en rock-’n-roll, is intussen ook razend populair in België. The Cherry Dots is een groep enthousiaste dansers die door shows, lessen en optredens de spirit van de ...


Waar
Groeningeheem, lokaal 16, 2e verdiep
Passionistenlaan 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 12 februari 2020 tot 10 juni 2020
Prijs
€ 175.0 Basistarief: 175,00 €
Reservatie
www.thecherrydots.be/lessen.html
Contact
info@thecherrydots.be
Leeftijd
18+
Links

Hop met de beentjes!
Lindy Hop is een Afro-Amerikaanse partnerdans die in de New Yorkse wijk Harlem ontstaan is uit onder meer de charleston en tapdans. Deze vrolijke en energieke swingdans uit de jaren 30, de voorloper van de jive en rock-’n-roll, is intussen ook razend populair in België.
The Cherry Dots is een groep enthousiaste dansers die door shows, lessen en optredens de spirit van de Lindy Hop helpt verspreiden.
Sinds 2014 geven Ronja en Bram ook les in Kortrijk in deze leuke en sociale dans, ze swingen je graag terug naar het Razzle-Dazzle-tijdperk!

Zin om te swingen op de deuntjes van Louis Armstrong, Ella Fitzgerald en Count Basie?
Kijk dan zeker op www.thecherrydots.be voor meer info, alle events, en hun wekelijkse lessen in Kortrijk.
In september en januari kan je telkens inschrijven voor de nieuwe beginnerslessen.
Elk semester zijn er ook gratis proeflessen!
Early bird korting bij inschrijving voor de lessenreeks in december!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid