Strijkorkest JoWest

JOWest groeide uit het initiatief van Strijkers aan zee. Deze stage voor strijkers van alle leeftijden en niveau's, wil breed werken met iedereen die al enige ervaring met een strijkinstrument heeft. Vanuit deze stage werd het project JOWest geboren. Enkele meer gevorderde en echt gedreven strijkers verzamelen nu om in projectvorm samen te musiceren. Na een intensieve voorbereiding volgt een ...


Waar
Stedelijke Kunstacademie
Olmstraat 25, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Stedelijke Kunstacademie Waregem
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €; -18 jaar en volwassen leerlingen muzieklab: 6,00 €; leerlingen muzieklab: 3,00 €
Reservatie
www.waregem.be/academie/nieuws/optred...
Links

JOWest groeide uit het initiatief van Strijkers aan zee.

Deze stage voor strijkers van alle leeftijden en niveau's, wil breed werken met iedereen die al enige ervaring met een strijkinstrument heeft. Vanuit deze stage werd het project JOWest geboren.

Enkele meer gevorderde en echt gedreven strijkers verzamelen nu om in projectvorm samen te musiceren.

Na een intensieve voorbereiding volgt een tournée door Vlaanderen.

JOWest werkt in projectvorm omdat het initiatief niet een concurrentie, maar wel een aanvulling wil betekenen voor de vaak erg goede orkestenwerking van de verschillende academies.

JOWest werkt met professionele coaches die de drie groepen optimaal voorbereiden.

JOWest staat onder leiding van Dirk Lievens.

Enkele jonge talenten van onze Kunstacademie, Josse Mahieu (fluit), Louis Servaes (piano) en Marie Vandevoorde (viool), krijgen de kans om als solist op te treden met dit orkest.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid