Stress en burn-out, toolkit voor balans in je leven - Olga Bosmans

Veel van onze psychische klachten hebben met stress te maken omdat we de lat voor onszelf te hoog leggen en onze grenzen alsmaar verleggen. Wat kan je onmiddellijk doen om je individuele stress te verminderen? Wat is een burn-out, welke zijn de symptomen en de oorzaken. Wat kan jij en je omgeving doen om een burn-out te voorkomen. Door een combinatie van oefeningen en theorie leer je op een ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 70.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 14.0 Basistarief: 70,00 €; Reflectiemap inbegrepen: 0,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Veel van onze psychische klachten hebben met stress te maken omdat we de lat voor onszelf te hoog leggen en onze grenzen alsmaar verleggen.
Wat kan je onmiddellijk doen om je individuele stress te verminderen? Wat is een burn-out, welke zijn de symptomen en de oorzaken. Wat kan jij en je omgeving doen om een burn-out te voorkomen.
Door een combinatie van oefeningen en theorie leer je op een interactieve manier omgaan met stress en het voorkomen van een burn-out.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid