Stijn Devillé / Het Nieuwstedelijk - Gespek met de regen

Een echtpaar komt het ergste tegen wat een ouder kan meemaken: ze verliezen hun dochter. De dag erop krijgt de vrouw het aanbod om in Singapore te gaan werken binnen de nanotechnologie. Het echtpaar besluit te verhuizen naar Azië. De man gaat regelmatig wandelen door de moessonregens. Hij denkt zijn dochter terug te zien en hoort haar woorden in de regendruppels. Hij haalt zijn vrouw op uit ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 15.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.0 Basistarief: 15,00 €; -26 j: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Een echtpaar komt het ergste tegen wat een ouder kan meemaken: ze verliezen hun dochter. De dag erop krijgt de vrouw het aanbod om in Singapore te gaan werken binnen de nanotechnologie. Het echtpaar besluit te verhuizen naar Azië. De man gaat regelmatig wandelen door de moessonregens. Hij denkt zijn dochter terug te zien en hoort haar woorden in de regendruppels. Hij haalt zijn vrouw op uit het laboratorium en ze gaan samen op pad, de regen in.

Na bejubelde politieke stukken zoals 'Hitler is Dood', de trilogie 'Hebzucht', 'Angst', 'Hoop' en recent 'Groupe Diane' gaat Stijn Devillé voor de eerste keer een erg persoonlijk verhaal te lijf, gebaseerd op de emoties en gedachten na een bijna-doodervaring met zijn kind. Een indrukwekkende voorstelling waarin Tom Van Bauwel en Sara Vertongen op de scène in gesprek gaan met de regen.

Voor 'Gesprek met de Regen' bouwt Het Nieuwstedelijk met het e-Media Research Lab van de KU Leuven een regenprinter. Die laat tekst en figuren regenen op het podium, en reageert in een fractie van een seconde op theatertekst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid