Sterke spieren, beter leven

Wetenschappelijke studies tonen aan dat spierkracht belangrijk is om goed te kunnen blijven functioneren. En dit zeker op later leeftijd: spierkracht helpt tegen het verouderingsproces en sterke spieren zijn essentieel voor een gezond lichaam. Spieren zijn nodig om te ademen, te bewegen én niet te vallen: sterke spieren zullen de gewrichten méér ondersteunen. Spieren zitten ook vol met ...


Waar
Sportzaal De Pionier
Gosserieslaan 6, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
LDC De Kim
Prijs
€ 30.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 6.0 Basistarief: 30,00 €
Reservatie
info@ldcdekim.be
www.ldcdekim.be
Telefoon: 056/31 14 68
Contact
info@ldcdekim.be
Fax: 056/31 14 68
Links

Wetenschappelijke studies tonen aan dat spierkracht belangrijk is om goed te kunnen blijven functioneren. En dit zeker op later leeftijd: spierkracht helpt tegen het verouderingsproces en sterke spieren zijn essentieel voor een gezond lichaam.

Spieren zijn nodig om te ademen, te bewegen én niet te vallen: sterke spieren zullen de gewrichten méér ondersteunen. Spieren zitten ook vol met eiwitten, die belangrijk zijn om te herstellen bij ziekte en spieren houden je glucosespiegel op peil. Sterke spieren raken ook minder snel vermoeid.

En het goede nieuws is: spiermassa kan je zelf opbouwen!

Daarom starten we vanaf september met een nieuwe lessenreeks om je spierkracht te verbeteren. Sterke spieren, beter leven en langer gezond met sterke spieren! Iedereen is welkom!

Gratis proefles: Donderdag 26 september 2019 van 13.30u tot 14.30u

Partketzaal van Sporthal De Pionier, Gosserieslaan 6, Wervik

Sofie Verbeke, BOV-coach

€ 30,00

Draag comfortabele kledij en indoorsportschoenen. Breng ook een matje of grote handdoek mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid