Steiger

Het jazztrio Steiger toont aan dat de Belgische jazzscene heel wat in petto heeft. Pianist Gilles Vandecaveye (zoon van Marijke Pinoy, n.v.d.r.), bassist Kobe Boon en drummer Simon Raman uit Gent gaan in dialoog via zelfgeschreven composities en vrije improvisa-ties. Evenwaardig staan ze naast elkaar en trekken ze de luisteraar mee in hun speelse en filosofische ontdekkingstochten doorheen ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Oranje Zaal CC De Schakel
Prijs
€ 15.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.0 Basistarief: 15,00 €; -26 jaar: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Het jazztrio Steiger toont aan dat de Belgische jazzscene heel wat in petto heeft. Pianist Gilles Vandecaveye (zoon van Marijke Pinoy, n.v.d.r.), bassist Kobe Boon en drummer Simon Raman uit Gent gaan in dialoog via zelfgeschreven composities en vrije improvisa-ties. Evenwaardig staan ze naast elkaar en trekken ze de luisteraar mee in hun speelse en filosofische ontdekkingstochten doorheen jazz, rock, improvisatie en elektronische muziek.

De winnaar van Jong Jazztalent Gent 2017 kreeg, naast lovende recensies voor hun debuutalbum ‘And Above All’, ook een plaats op de Club Stage op Jazz Middelheim.

Momenteel neemt Steiger zeven verschillende nummers op zeven verschillende locaties op. Deze omgevingen zullen ze visueel en via soundscapes in hun livenummers verwerken. Een heerlijk audiovisuele totaalervaring die je niet mag missen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid