Stap op zondag 17/11 mee in de goede richting tegen diabetes!

Op 14 november wordt diabetes wereldwijd in de kijker geplaatst, want dan is het Wereld Diabetes Dag! Naar jaarlijkse gewoonte organiseren verschillende lokale afdelingen van de Diabetes Liga een wandeling. Voor de regio Zuid-West-Vlaanderen gaat de wandeling op zondag 17/11 door rond het sportcentrum Ter Muncken in Avelgem. Bijzonder aan de wandeling in Avelgem dit jaar is dat er een ...


Waar
Sportcentrum Ter Muncken
Doorniksesteenweg 226, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Diabetes Liga afdeling Kortrijk
Prijs
€ 2.0 Basistarief: 2,00 €
Contact
diabetesligakortrijk@gmail.com
Fax: 0499 94 55 68

Op 14 november wordt diabetes wereldwijd in de kijker geplaatst, want dan is het Wereld Diabetes Dag! Naar jaarlijkse gewoonte organiseren verschillende lokale afdelingen van de Diabetes Liga een wandeling. Voor de regio Zuid-West-Vlaanderen gaat de wandeling op zondag 17/11 door rond het sportcentrum Ter Muncken in Avelgem.

Bijzonder aan de wandeling in Avelgem dit jaar is dat er een infobeurs over diabetes aan wordt gekoppeld. Er zijn standen van huisartsen, educatoren, apothekers, diëtisten en podologen. Voeding is het centrale thema dit jaar en er staan leuke activiteiten gepland. Er is ook een stand waar uw risico op diabetes kan berekend worden.

Ben je geen echte wandelaar, maar wil je graag kennis maken met jouw plaatselijke vrijwilligers, ben je nieuwsgierig naar wat er die dag te beleven valt of wil je meer info over diabetes? Ook dan ben je dus van harte welkom! Groot en klein, iedereen kan mee!

Locatie: Sportcentrum Ter Muncken - Doorniksesteenweg 226, 8580 Avelgem

Uur: vrije start tussen 8u en 15u / groepswandeling om 14u30

Prijs: €2 - kinderen tot 12 jaar gratis

Afstanden: er zijn 3 lussen: 3,5km - 6,5km - 7km

Catering: drankjes en hapjes

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid