Spinrag yogakamp - van bewegen tot kunst en theater tot veel gezelligheid

Het wordt weer een geweldig kunstige yogaweek in jouw krokusvakantie. De ultieme combinatie van bewegen, op pad gaan en vrijheid ervaren en kunstzinnig en creatief bezig zijn! En dat lekker stoer, zonder je ouders! Wij zorgen dat jij in deze week kalm en energiek (ja, dat kan beiden!) van het Spinragyoga kamp terug komt en veel plezier gaat beleven! Hierbij ons uitgewerkte programma. In ...


Waar
Dit kan jij wel!
Diagorasstraat 9, 8510 Marke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
vzw Dit kan jij wel!
Prijs
€ 168.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 33.6 Basistarief: 168,00 €
Reservatie
summa-coaching.be/product/spinrag-yog...
Contact
daphne@ditkanjijwel.be
Fax: 0484739007
Leeftijd
4+
Links

Het wordt weer een geweldig kunstige yogaweek in jouw krokusvakantie. De ultieme combinatie van bewegen, op pad gaan en vrijheid ervaren en kunstzinnig en creatief bezig zijn! En dat lekker stoer, zonder je ouders! Wij zorgen dat jij in deze week kalm en energiek (ja, dat kan beiden!) van het Spinragyoga kamp terug komt en veel plezier gaat beleven!

Hierbij ons uitgewerkte programma. In overleg met Mieke, die deze Spinragweek programmeert hebben we weer hele mooie voorstellingen kunnen boeken.
Daarnaast hebben we de maandag en woensdag een ‘thuis’ programma opgesteld om te onthaasten en veel te kunnen bewegen. Het is mogelijk dat de groep beslist om het programma af en toe aan te passen. We zijn flexibel en luisteren goed naar wat iedereen wil, zodat dit kamp voor iedereen fijn zal zijn!

Vraag gerust ons dagprogramma op voor meer informatie

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid