Spinrag 2020: Tuning People & BRONKS met 'Rita (8+)'

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. ‘Rita’ zoekt de dunne grens op tussen dans, spel en performance. Randi De Vlieghe en Jef Van Gestel tonen ...


Waar
Theater Antigone
Overleiestraat 47, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief: 13,00 €; -26: 10,00 €
Reservatie
www.spinrag.be
Telefoon: +0032(0)56 23 98 55
Contact
Fax: +0032(0)56 23 98 55
Leeftijd
8+
Links

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

‘Rita’ zoekt de dunne grens op tussen dans, spel en performance. Randi De Vlieghe en Jef Van Gestel tonen hun voorliefde (en kunnen) om van het alledaagse iets buitengewoons te maken.

Van & met: Randi De Vlieghe & Jef Van Gestel. Coaching: Veerle Kerckhoven & Natascha Pire. Scenografie: Wannes Deneer. Decor: Simon Callens, Danny Vandeput & Tim Vanhentenryck. Techniek: Jo Thielemans, Marlies Jacques & Bram Waelkens. Lichtontwerp: Thomas Clause. Geluidsontwerp: Wannes Deneer. Kostuums: Maartje Van Bourgognie. Met dank aan: Kopergietery & Walpurgis. Met steun van: Vlaamse Overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid