Spinrag 2020: Teatro Engranaje (CL) met 'Micromundo (6+)'

Het leven is een cyclus. Van geboorte tot dood. Telkens weer opnieuw. De fascinatie voor het onverklaarbare leven weet Teatro Engrnaje meesterlijk in beeld te brengen. Teatro Engranaje uit Chili creëert experimenteel theater waarin met licht, optische illusie, projectie en objecten een wonderlijke wereld wordt gecreëerd. Met de natuur als onuitputtelijke inspiratiebron onstaat een mysterieus ...


Waar
Arenatheater - Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €; -26: 6,00 €
Reservatie
www.spinrag.be
Telefoon: +0032(0)56 23 98 55
Contact
Fax: +0032(0)56 23 98 55
Leeftijd
6+
Links

Het leven is een cyclus. Van geboorte tot dood. Telkens weer opnieuw. De fascinatie voor het onverklaarbare leven weet Teatro Engrnaje meesterlijk in beeld te brengen.

Teatro Engranaje uit Chili creëert experimenteel theater waarin met licht, optische illusie, projectie en objecten een wonderlijke wereld wordt gecreëerd. Met de natuur als onuitputtelijke inspiratiebron onstaat een mysterieus universum tussen zwart en kleur dat de verbeelding van het publiek prikkelt.

Een ode aan de schoonheid en kwestsbaarheid van alle levensvormen op aarde in een kleurrijk en poëtisch universum. Theater zoals wij het nog niet zagen en waarmee Teatro Engranaje international hoge ogen scoort. Niet te missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid