Spinrag 2020: Klankennest met 'Specht'

Een specht voert een muzikale dialoog. Een nachtegaal zingt zijn avondlied. Sprankelende, warme en repetitieve geluiden en bewegingen stimuleren en omhullen de allerkleinsten in een levensgrote klankinstallatie. ‘Specht’ is een interactieve muzikale installatie en voorstelling waarin baby’s, peuters en volwassenen kunnen luisteren, voelen, spelen, hangen, kruipen, rollen…. Een unieke ervaring! ...


Waar
Concertstudio
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 14.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.8 Basistarief: 14,00 €
Reservatie
www.spinrag.be
Telefoon: + 0032 (0)56 23 98 55
Contact
Fax: + 0032 (0)56 23 98 55
Links

Een specht voert een muzikale dialoog. Een nachtegaal zingt zijn avondlied. Sprankelende, warme en repetitieve geluiden en bewegingen stimuleren en omhullen de allerkleinsten in een levensgrote klankinstallatie.
‘Specht’ is een interactieve muzikale installatie en voorstelling waarin baby’s, peuters en volwassenen kunnen luisteren, voelen, spelen, hangen, kruipen, rollen…. Een unieke ervaring!

Concept: Liesbeth Bodyn. Creatie & scenografie: Jeroen Van der Fraenen. Geluidsinstallatie: Hans Beckers. Spel: Liesbeth Bodyn, Hans Beckers, Indré Jurgeleviciute/Annemie Osborne & Rebecca Van Bogaert/Tine Allegaert. een coproductie met WIELS (centrum voor hedendaagse kunst Brussel)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid