Spinrag 2020: Grensgeval & Aifoon met 'Murmur (4+)'

Camiel zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluikden klinken. Er ontvouwt zich een acrobatische geluidscompositie. Tot ook de rugzakken van het publiek zoemen. Alles en iedereen wordt een werverlwind van geluid. Ben je een mens in een groep? Een dier in een zwerm? Of een instrument in een compositie? Van de makers van ‘Plock!’ is deze voorstelling er eentje over de ...


Waar
Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €; -26: 6,00 €
Reservatie
www.spinrag.be
Telefoon: +0032 (0)56 23 98 55
Contact
Fax: +0032 (0)56 23 98 55
Leeftijd
4+
Links

Camiel zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluikden klinken. Er ontvouwt zich een acrobatische geluidscompositie. Tot ook de rugzakken van het publiek zoemen. Alles en iedereen wordt een werverlwind van geluid. Ben je een mens in een groep? Een dier in een zwerm? Of een instrument in een compositie?

Van de makers van ‘Plock!’ is deze voorstelling er eentje over de (on)mogelijke grenzen tussen mens, natuur en ding. Verrassend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. Voor iedereen die wel eens meer wil dan alleen mens zijn.

Concept: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens & Stijn Dickel. Acrobatie: Camiel Corneille. Regie: Hanne Vandersteene & Mahlu Mertens. Dramaturgie: Mieke Versyp. Geluidscompositie: Stijn Dickel (Aifoon). Software ontwikkeling: Tim De Paepe.. Hardware: Jeroen Vandesande. Kostuums: Dorine Demuynck. Co-productie: Aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt, C-Takt & MiraMiro. Met de steun van: De Vlaamse Overheid, Stad Gent, De Grote Post, Circuscentrum, CircusNext & SABAM for Culture. Met dank aan: Sterre De Vresse, Ward Mortier & Camille Paycha.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid