Spinrag 2020: Carli, Heleen, Sabien & Silke met 'This side up (4+)

Vier wezens leven in een doos. Een doos die nog nooit open is geweest. Alles loopt gesmeerd in hun kleine kartonnen wereld. Tot de doos kapot scheurt, openvalt en de wezens plots geconfronteerd worden met het publiek. Ze worden voor het eerst bekeken, maar willen ze wel gezien worden? Er volgt een zenuwachtig spel van verstoppen en verdoezelen. Van willen opgaan en verdwijnen in de ...


Waar
Arenatheater - Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €; -26: 6,00 €
Reservatie
www.spinrag.be
Telefoon: +0032 (0)56 23 98 55
Contact
Fax: +0032 (0)56 23 98 55
Leeftijd
4+
Links

Vier wezens leven in een doos. Een doos die nog nooit open is geweest. Alles loopt gesmeerd in hun kleine kartonnen wereld. Tot de doos kapot scheurt, openvalt en de wezens plots geconfronteerd worden met het publiek.
Ze worden voor het eerst bekeken, maar willen ze wel gezien worden? Er volgt een zenuwachtig spel van verstoppen en verdoezelen. Van willen opgaan en verdwijnen in de achtergrond. En hoe moet het nu verder. Hebben ze het lef om over hun muren heen te kijken?
Vier jonge theatermaaksters brengen een fysieke en beeldende voorstelling over het spel tussen verbergen en onthullen.

Van & met: Carli Gellings, Heleen Desmet, Sabien Van Moorter & Silke Verlsype. Scenografie: Timme Afschrift. Kostuum: Lotte Stek. Lichtontwerp & techniek: Hans Rigouts. Coaching: Bram Kelchtermans. Beeld: Laure-Anne Iserief. Met steun van: 30 CC, C-mine, Fameus & HET LAB – Hasselt. Met dank aan: fABULEUS, ‘t Werkhuys, Vincent Van den Bossche, Pieter Gellings & De Theatergarage.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid