Spinrag 2020: Audrey Dero met 'Zwartvogels (6+)'

De mama van Sam heeft vleugels. Als zij wandelt, lijkt zij te zweven. Als zij danst, lijkt zij vleugels te hebben. Tot ze valt. Zomaar. Plots is ze een schaduw van zichzelf. Sam heeft drie dagen en drie nachten gehuild. En dan, vanuit het niks, een idee. Ridder worden. Dat is het! Klaar om te vechten tegen de ziekte. Klaar om op zoek te gaan naar nieuwe vleugels voor mama. Mooier, steviger dan ...


Waar
Arenatheater - Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €; -26: 6,00 €
Reservatie
www.spinrag.be
Telefoon: +0032(0)56 23 98 55
Contact
Fax: +0032(0)56 23 98 55
Leeftijd
6+
Links

De mama van Sam heeft vleugels. Als zij wandelt, lijkt zij te zweven. Als zij danst, lijkt zij vleugels te hebben. Tot ze valt. Zomaar. Plots is ze een schaduw van zichzelf. Sam heeft drie dagen en drie nachten gehuild. En dan, vanuit het niks, een idee.
Ridder worden. Dat is het! Klaar om te vechten tegen de ziekte. Klaar om op zoek te gaan naar nieuwe vleugels voor mama. Mooier, steviger dan ooit tevoren….

Een beeldende theatervoorstelling waarin collages en klanken tot leven komen en zo een speels, poëtisch verhaal vertellen over de schaduwkant van ziek-zijn. Over hoe het mooiste in iemand naar boven kan komen op momenten dat je het niet verwacht. Over die onverwachte eerste straal zon, tussen donderende wolken.
Audrey Dero verraste het publiek eerder met haar eigenzinnige beeldende theatertaal in ‘Trip Tout Petit’.

Concept & regie: Audrey Dero. Spel: Audrey Dero, France Everard & Oriane Varak. Lichtontwerp: Eva Dermul. Technische vormgeving: Denis Gysen. Geluid: Compagnie Tiksi. Scenografie: Annelies Van Hullebusch & Polien Demeulemeester. Kostuums: Griet Herssens. Artistieke coach: Johan De Smet. Danscoach: Jotka Bauwens.Productie: Pudding vzw. Co-productie: Rotondes Luxembourg. Met de steun van Kopergietery, CC Braine-Le-Comte, la Minoterie (Dijon) & La Montagne Magique.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid