Seth Lakeman - The Well-Worn Path

Meervoudig BBC Radio 2 Folk Award-winnaar Seth Lakeman is een van de echte innovators van folk en rootsmuziek. Zijn albums blijven baanbrekend en zijn uitstekende live-reputatie heeft hem fans opgeleverd van over de hele wereld. Tussen de wereldtours met Robert Plant (Led Zeppelin) door maakt Seth Lakeman graag tijd voor zijn eigen werk. 'Mijn hart schuilt echt in mijn eigen muziek en dit is ...


Waar
Ontmoetingscentrum d'Iefte
Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Ontmoetingscentrum d'Iefte
Prijs
€ 14.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.8 Basistarief: 14,00 €; Abonnementsprijs: 12,00 €; -26 jarigen: 7,00 €
Reservatie
www.deerlijk.be\cultuur
Contact
cultuur@deerlijk.be
Fax: 056 71 89 81
Links

Meervoudig BBC Radio 2 Folk Award-winnaar Seth Lakeman is een van de echte innovators van folk en rootsmuziek. Zijn albums blijven baanbrekend en zijn uitstekende live-reputatie heeft hem fans opgeleverd van over de hele wereld.
Tussen de wereldtours met Robert Plant (Led Zeppelin) door maakt Seth Lakeman graag tijd voor zijn eigen werk. 'Mijn hart schuilt echt in mijn eigen muziek en dit is waar ik altijd naar terug zal keren. Ik heb geprobeerd om dit gevoel vast te leggen op The Well-Worn Path.' Zijn laatste album werd opgenomen met topproducer Ben Hillier (Elbow, Blur, Depeche Mode).
Na heel wat uitverkochte zalen in het Verenigd Koninkrijk, steekt hij nu het Kanaal over om ook in Europa zijn nieuwste album voor te stellen. In zijn Europese tournee mag je zowel oude nummers als nieuw werk verwachten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid