Retroparty met Marc Dex

Kortrijk wil de Beste Stad van Vlaanderen worden. Een stad waarin iedereen meetelt: man en vrouw, rijk en arm, hetero, holebi en transgender en zeker jong en oud. We hebben meer dan 16.000 65-plussers in onze stad en zij zijn de stem van de ervaring. Daarom gaan we ook deze bestuursperiode actief op zoek naar hun meningen en suggesties. Het college wil daarom tegen 2024 in alle deelgemeenten ...


Waar
OC Lange Munte
Beeklaan 81, 8500 Kortrijk
Wanneer
16/03 van 14:00 to17:00
Organisatie
OC Lange Munte
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Kortrijk wil de Beste Stad van Vlaanderen worden. Een stad waarin iedereen meetelt: man en vrouw, rijk en arm, hetero, holebi en transgender en zeker jong en oud. We hebben meer dan 16.000 65-plussers in onze stad en zij zijn de stem van de ervaring.
Daarom gaan we ook deze bestuursperiode actief op zoek naar hun meningen en suggesties. Het college wil daarom tegen 2024 in alle deelgemeenten op de koffie gaan. Verwacht je aan een leuke voorstelling, waarbij de burgemeester en schepenen zelf koffie inschenken en taart serveren. De ideale gelegenheid om uw suggesties en ideeën te geven aan het beleid.
Retroparty met Marc Dex
Nostalgie troef in deze dansnamiddag want de klassiekers uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 worden door DJ Peter Van Praag uit de platenkast gehaald. Een zwoele slow, swingende rock’n roll, een huckle buck of een walsje? Dankzij de enorme muziekcollectie van Peter komt het allemaal aan bod.
En ook Marc Dex komt langs. Hij brengt zijn bekende levensliedjes waaronder natuurlijk ‘Oh Clown’, ‘Niet huilen mama’ en ‘Maar in Amerika’. Met zijn 40 jaar ervaring weet hij als geen ander de mensen te boeien.
Een organisatie van Stad Kortrijk i.s.m. OC Lange Munte, Buurthuis De Lange Munte, Okra Stad Kortrijk, Neos, S-Plus Kortrijk en Vief Groot Kortrijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid