REISDOCUMENTAIRE: Dwars door Centraal-Amerika

Dominiek Druart maakte een avontuurlijke reis door Midden-Amerika.In zijn nieuwe reisdocumentaire neemt hij je mee door een wereld vol verrassingen. De enorme diversiteit aan natuur en cultuur is nauwelijks met woorden te beschrijven. Je proeft van regen- en nevelwouden, van indrukwekkende hooglanden, koloniale stadjes en vulkanische gebieden. Dominiek is onder de indruk van de fascinerende ...


Waar
GC Forum
Speiestraat 16, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
vtbkultuur Wervik
Prijs
€ 4.5 Basistarief: 4,50 €
Reservatie
dominiekdruart@gmail.com
Contact
dominiekdruart@gmail.com
Fax: 0478220291

Dominiek Druart maakte een avontuurlijke reis door Midden-Amerika.In zijn nieuwe reisdocumentaire neemt hij je mee door een wereld vol verrassingen.
De enorme diversiteit aan natuur en cultuur is nauwelijks met woorden te beschrijven.
Je proeft van regen- en nevelwouden, van indrukwekkende hooglanden, koloniale stadjes en vulkanische gebieden.
Dominiek is onder de indruk van de fascinerende indianenbevolking met hun mysterieuze cultuur.
Hij heeft kennisgemaakt met de schatten langs de Mayaroute en denkt graag terug aan de tropische stranden en levendige lokale markten.
In het eerste deel reizen we samen met Dominiek naar Panama, Costa Rica, Nicaragua en Honduras. Tijdens het tweede deel blikt hij terug naar zijn huiveringwekkende belevenis tijdens de uitbarsting van de El Fuego Vulkaan, zijn adembenemende tocht door Guatemala en sluiten we af met Belize als droombestemming.
In “Dwars door Centraal-Amerika” blikt de reportagemaker terug op een geweldige tocht door een stuk van de wereld dat hem nooit meer loslaat!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid