Reiki II cursus Bavikhove

Reiki II voor zij die zich willen verdiepen in deze vorm van healing. Voorwaarde is dat je minstens 6 maanden intensief met Reiki I aan de slag bent. Aan de Reiki II klas gaat een kennismakingsgesprek vooraf. Je ontvangt een officieel certificaat van The Reiki Alliance.Gaat ook door op afspraak. Je kan vrijblijvend conatct opnemen. Reiki is de vertaling voor universele levensenergie. In de ...


Waar
Mooi en Gezond
Wagenmakersstraat 7, 8531 Bavikhove (Harelbeke)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Katrien Decocker
Contact
Fax: 0478/48 68 01
Links

Reiki II voor zij die zich willen verdiepen in deze vorm van healing. Voorwaarde is dat je minstens 6 maanden intensief met Reiki I aan de slag bent. Aan de Reiki II klas gaat een kennismakingsgesprek vooraf. Je ontvangt een officieel certificaat van The Reiki Alliance.Gaat ook door op afspraak. Je kan vrijblijvend conatct opnemen.

Reiki is de vertaling voor universele levensenergie.
In de Reiki I cursus leer je jezelf en anderen behandelen met deze Oosterse geneeswijze.
Iedereen kan Reiki leren.
Voor velen die reeds een behandeling hebben ondergaan of Reiki bij zichzelf toepassen is dit een fijne manier om tot rust te komen. De Reiki-energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Het brengt je in contact met je innerlijke zelf waardoor een golf van rust binnen in je lichaam voelbaar is. Ook na de behandeling kan dit aangename gevoel nog heel lang aanwezig blijven. Doordat de energie binnen in je lichaam beter gaat doorstromen kunnen lichamelijke klachten sterk afnemen of zelfs geheel verdwijnen.
Dit is geen vervangmiddel voor de klassieke geneeskunde maar een perfecte ondersteuning bij alle andere behandelingen in de klassieke of alternatieve geneeskunde.
Het helpt je om los te komen van blokkades, om vastgeroeste patronen te doorbreken en ook om op een andere manier om te gaan met angsten, verdriet, minderwaardigheidsgevoel, overbezorgdheid enz Je leert bij jezelf voelen wat goed voor je is, maar vooral ook wat niet goed voor je is. Daardoor kom je in je kracht en leer je op een respectvolle manier om te gaan met jezelf en anderen.
Let wel, als Reiki behandelaar ben je kanaal. Je werkt nooit met je eigen energie of deze van de persoon die je behandelt. Elk blijft in zijn eigen energie.

Een Reiki II klas is een verdieping in Reiki en bestaat uit 3dagdelen van 3 uren.
Om deel te nemen vragen wij dat je gedurende 6 maanden met Reiki i aan de slag bent en het verlangen voelt om je nog meer te verdiepen in Reiki.
Dit is echter geen cursus als een andere. Het is een moment om tot rust te komen en bij jezelf naar binnen te gaan.
Met Reiki II kan je dieper ingaan op je persoonlijke processen en leer je ook van op afstand werken met deze energie.
We gaan aan de slag met drie Reiki symbolen, ook wel energetische sleutels genoemd.
Je ontvangt 1 inwijding. We ondergaan vooral Reiki.

Een Reiki II cursus kost 500 euro. De prijzen liggen wereldwijd vast in de traditionele vorm.
Je ontvangt een officieel certificaat van The Reiki Alliantie
De Reiki II klassen gaan door in groepjes van maximum 6 personen.
Er gaat altijd een gratis gesprek aan vooraf.
Inschrijven kan enkel telefonisch op het nummer 0478/48.68.01

Daarna is er de mogelijkheid om regelmatig deel te nemen aan open-Reiki avonden waar we elkaar behandelen en ook terecht kunnen met onze vragen en ervaringen.
Deelname aan een open-Reiki avond is 8 euro.


In mijn praktijk worden ook Reiki behandelingen van 1 uur gegeven.
Deze kosten 50 euro per behandeling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid