Pizza Miseria

Pietro Bontempi, een Italiaanse inwijkeling, is getrouwd met de Belgische Joyce en runt een pizza zaak. Op een dag krijgt hij een brief van zijn zuster Esterella, die hij jaren niet meer gezien heeft, met de vermelding dat ze naar België komt om een erfeniskwestie te regelen. Esterella Bontempi denkt dat Pietro in België een klein hotelletje heeft en dat hij daar Esterella met haar ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Theatergezelschap 'Tope
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
www.tope.be
Contact
Fax: 0474053629
Links

Pietro Bontempi, een Italiaanse inwijkeling, is getrouwd met de Belgische Joyce en runt een pizza zaak. Op een dag krijgt hij een brief van zijn zuster Esterella, die hij jaren niet meer gezien heeft, met de vermelding dat ze naar België komt om een erfeniskwestie te regelen. Esterella Bontempi denkt dat Pietro in België een klein hotelletje heeft en dat hij daar Esterella met haar potentiële klant, graaf van Koekelberg, kan ontvangen. Pietro kan hierbij stinkend rijk worden maar moet dan wel in vliegende vaart van zijn pizza bar een hotelletje maken. Bompa Nestor, oma Bertha, de buurvrouw Francine en haar dochter Gina worden opgetrommeld om te helpen. Eenmaal aangekomen blijkt ook dat er kapers op de kust zijn: Bennie Maes en John Tuborg hebben weet van de nakende transactie en wanneer zij op hun beurt ook de “Heilige Drievuldigheid” willen bemachtigen, gaan de poppen helemaal aan het dansen.

Hoe onze Pizzabakker deze erfenisrace in zijn voordeel probeert te beslechten kan U mee volgen in deze prachtige, heerlijke en amusante komedie. Buon appetito!

Tickets enkel online te koop!

Op de planken staan:
Marianne Huart ● Bart Vandenhende ● Sarah Supply ● Jörgli Maes ● Debbie José ● Jan Vanden Berghe ● Xander Dewaele ● Ingrid Vanderschueren ● Thisbe Wolfvelde ● Peter Nuyttens ● Koen Vansteenbrugge ● Arnoud Verstraeten ● + fig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid