Paintings For Life-expo

In de Bib in het Park in Wevelgem worden alle schilderijen uit de Paintings For Life-reeks tentoongesteld. Dit van 24 oktober tot 15 november. Het gaat hier om 11 schilderijen van bekende komedianten en muzikanten. De portretten worden/werden door de geportretteerden gesigneerd. Vanaf 1 november worden de schilderijen beetje bij beetje op tweedehands.be geplaatst, en kan er geboden worden op ...


Waar
Bib in het Park
Vanackerestraat 20, 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
C-ARTon@outlook.com
Fax: 0474573154
Leeftijd
6+
Links

In de Bib in het Park in Wevelgem worden alle schilderijen uit de Paintings For Life-reeks tentoongesteld. Dit van 24 oktober tot 15 november. Het gaat hier om 11 schilderijen van bekende komedianten en muzikanten. De portretten worden/werden door de geportretteerden gesigneerd.
Vanaf 1 november worden de schilderijen beetje bij beetje op tweedehands.be geplaatst, en kan er geboden worden op de schilderijen. De opbrengst van deze actie gaat via De Warmste Week van Studio Brussel naar MFC Zonnebloem in Heule. Dit is een multifunctioneel centrum voor kinderen en jongeren met een beperking.
Geportretteerden: Wouter Deprez, Lady Linn, Freddy De Vadder, Bart Peeters, Henk Rijckaert, Alestorm, Id!ots, King Hiss, Steak Number Eight, The DD's en Channel Zero.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid