Paaseierenraap

Jaarlijks gaat de paashaas rond en ook dit jaar is hij Triamant niet vergeten! Zin om op zoektocht te gaan en te smullen? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor onze paaseierenraap! Achteraf wordt er chocomelk en een paaskoek voorzien voor de deelnemers! De paaseierenraap start om 15u15 stipt! Eerst krijgen de kinderen tot 5 jaar de gelegenheid om paaseitjes te rapen, 10 minuutjes later ...


Waar
Triamant Geluwe
Wervikstraat 41, 8940 Geluwe (Wervik)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Triamant Geluwe
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €
Contact
leefpunt-geluwe@triamant.be
Fax: 056/ 45 54 44

Jaarlijks gaat de paashaas rond en ook dit jaar is hij Triamant niet vergeten! Zin om op zoektocht te gaan en te smullen?
Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor onze paaseierenraap!

Achteraf wordt er chocomelk en een paaskoek voorzien voor de deelnemers!

De paaseierenraap start om 15u15 stipt! Eerst krijgen de kinderen tot 5 jaar de gelegenheid om paaseitjes te rapen, 10 minuutjes later mogen ook de kinderen van >5 jaar van start. Dit omdat iedereen de kans zou hebben op een paaseitje van de paashaas!

Prijs:
€10/ kind (incl. verrassingspakket van de paashaas/ chocomelk en paaskoek)
€6/ volwassene (incl. chocomelk of koffie en paaskoek)

Inschrijven kan via leefpunt-geluwe@triamant.be of telefonisch via het nummer 056/455 444 - gelieve door te geven (aantal kinderen/ aantal volwassenen)

Graag inschrijven voor 10 april 2019!

De betaling kan cash of met de bankkaart gebeuren op de dag zelf!

Een foto met de paashaas is mogelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid