Orient Express GEANNULEERD WEGENS CORONAVIRUS

De Orient Express was een beroemde luxetrein van de Belgische Compagnie Internationale des Wagon-Lits. Gedurende bijna 100 jaar verzorgde de Orient Express de lijndienst tussen Parijs en Constantinopel. Nog tot december 2009 reed de treindienst van Straatsburg naar Wenen onder de naam Orient Express. Deze trein sprak en spreekt nog steeds tot de verbeelding en is een inspiratiebron voor ...


Waar
Ontmoetingscentrum OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele (Wevelgem)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
KHC Kunst naar Vermogen Moorsele
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €; <12: 0,00 €
Contact
info@khcmoorsele.be

De Orient Express was een beroemde luxetrein van de Belgische Compagnie Internationale des Wagon-Lits. Gedurende bijna 100 jaar verzorgde de Orient Express de lijndienst tussen Parijs en Constantinopel. Nog tot december 2009 reed de treindienst van Straatsburg naar Wenen onder de naam Orient Express. Deze trein sprak en spreekt nog steeds tot de verbeelding en is een inspiratiebron voor schrijvers, filmregisseurs en andere kunstenaars. Zo ook voor ons, jeugdharmonie Mortsella.

Wij willen de magie van de Orient Express nog eens beleven en nemen jullie mee van Parijs naar Constantinopel. De reis is doorweven van mythes, verhalen en leuke anekdotes over de verschillende steden op de route uit 1883 en wordt begeleid door passende muziek.

We nodigen jullie dan ook met veel plezier en enthousiasme uit op onze Orient Express reis. Vertrek op 15 maart om 17u in het station OC De Stekke, St-Maartensplein Moorsele. De prijs van een ticket is €10, kinderen (-12) mogen zoals het hoort gratis mee met de trein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid