optreden #LikeMe en Blitz - UITVERKOCHT

Ketnet komt naar je toe met #LikeMe In Concert Op 9 november is het zover, dan komt de cast van de nieuwe Ketnet-hitserie ‘#LikeMe’ naar OC De Vonke met ‘#LikeMe In Concert’! Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits. De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg ...


Waar
OC De Vonke
Lagaeplein 24, 8501 Heule
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
OC De Vonke
Prijs
€ 5.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.0 Basistarief: 5,00 €; uitpas kansentarief: 1,00 €
Reservatie
oc.devonke@kortrijk.be
Telefoon: 0032 56 24 06 20
Contact
oc.devonke@kortrijk.be
Fax: 0032 56 24 06 20
Leeftijd
7+
Links

Ketnet komt naar je toe met #LikeMe In Concert
Op 9 november is het zover, dan komt de cast van de nieuwe Ketnet-hitserie ‘#LikeMe’ naar OC De Vonke met ‘#LikeMe In Concert’! Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits.
De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. De muzikale reeks vertelt het verhaal van Caro en haar zoektocht in het leven aan de hand van tijdloze Nederlandstalige klassiekers die voor de gelegenheid in een nieuw en modern jasje werden gestoken.
Wil jij de cast van ‘#LikeMe’ live aan het werk zien? Bestel dan snel je tickets en zing weldra luidkeels mee met hits als ‘Ik wil je’, ‘Allemaal’, ‘Een vrouw’,…
Muziek is een van de hoofdelementen die de reeks op Ketnet sterk maakt. #LikeMe is een vernieuwende musicalreeks met liedjes die nazinderen, ontroeren, verbazen en entertainen. Maar vooral zijn het liedjes die zowel het jonge als het oude publiek herkent en weet te waarderen.
De makers van #LikeMe zijn de geschiedenis van de Nederlandstalige muziek ingedoken. Ze ontdekten een oneindige lijst aan muziek van eigen bodem die door de jaren heen onder het stof is geraakt. Door de komst van nieuwe generaties en muziekstijlen geraakte veel Nederlandstalige muziek op de achtergrond, maar toch zijn het nummers die zowel muzikaal als literair tijdloos zijn.
Producers Bart Van Oost en Thomas Van Goethem sloegen de handen in elkaar om 26 klassiekers in een nieuw en origineel jasje te steken. Ze kozen onder andere voor Meisjes van Raymond van het Groenewoud, Laat me nu toch niet alleen van Johan Verminnen, Lichtjes van de Schelde van Bobbejaan Schoepen en Ik wil je van De Kreuners. Ze bedachten nieuwe arrangementen en introduceerden jonge nieuwe stemmen om een ode te brengen aan alle Vlaamse en Nederlandse artiesten en een brug te slaan tussen de muziek van vroeger en nu.
De 5 hoofdacteurs komen naar De Vonke en brengen hun liedjes gedurende 40 minuten live on tape.
Blitz verzorgt het voorprogramma. Met hun zelfgemaakte nummers in
combinatie met heel wat bekende kids songs zorgt BlitZ voor een spetterende show! Laat je verrassen door hun fantastisch meezingbare en dansbare Hits.
Blitz 14.30 uur tot 15.30 uur
#LikeMe 15.30 uur tot 16.10 uur.
De ouders zijn niet toegelaten in de zaal maar kunnen intussen genieten van een natje en een droogje in de foyer/bar.
Deuren 13 uur
Enkel voor jongeren geboren tussen 2002 en 2013
Verplichte reservering én reserveren is meteen betalen! Sorry, dit concert is uitverkocht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid