Openluchtcinema: The Gentlemen

Ook dit jaar komt er, in samenwerking met Stad Kortrijk, een uitgebreide reeks openluchtfilms in het prachtige en feeërieke kader van Broelkaai 6. --The Gentlemen-- The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium uitbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te ...


Waar
Tuin Broelkaai 6
Broelkaai 6, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
BUDA Kunstencentrum
Prijs
€ 2.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.4 Basistarief: 2,00 €
Reservatie
tickets.budakortrijk.be/buda/nl/flow_...
Contact
Fax: 056 22 10 01
Links

Ook dit jaar komt er, in samenwerking met Stad Kortrijk, een uitgebreide reeks openluchtfilms in het prachtige en feeërieke kader van Broelkaai 6.

--The Gentlemen--
The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium uitbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Guy Ritchie keert terug naar wat hij het best kan. Flitsende, Tarantino-esque actiekomedies. ‘Lock, Stock & Two Smoking Barrels’ revisited.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid