Opendeur Dag van de Zorg - AFGELAST

Op zondag 15 maart zetten wij opnieuw onze deuren open tijdens de Dag van de Zorg. Tussen 10u en 17u ben je welkom in de Ringlaan 30 te Heule. Je ontdekt onze dagbestedingsateliers, komt meer te weten over wonen in ‘de branding’ en kan één van onze woonhuizen bezoeken. We maken het leuk en actief: je kan je uitleven op het bewegingsparcours, spelen met de omivista, een ritje maken met de ...


Waar
'de branding'
Ringlaan 30, 8501 Heule (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
de branding
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: 056 36 40 30
Links

Op zondag 15 maart zetten wij opnieuw onze deuren open tijdens de Dag van de Zorg. Tussen 10u en 17u ben je welkom in de Ringlaan 30 te Heule. Je ontdekt onze dagbestedingsateliers, komt meer te weten over wonen in ‘de branding’ en kan één van onze woonhuizen bezoeken.
We maken het leuk en actief: je kan je uitleven op het bewegingsparcours, spelen met de omivista, een ritje maken met de huifkar, onze heerlijke producten proeven, snoezelen in de snoezelkamer… Kortom: we willen dat je onze zorg ontdekt, ziet en beleeft.
Ben je zelf op zoek naar zorg, of wil je gewoon eens kennis maken met onze organisatie? Je bent van harte welkom – met het gezin, vrienden, buren, familie of alleen – op onze Dag van de Zorg!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid