Open Kijk Dagen kinderboerderij Bokkeslot - Far West

Open Kijk Dagen op zaterdag 19 en zondag 20 mei : Far West Kinderen, maar ook hun ouders, jongeren en sympathisanten zijn al meer dan 25 jaar de belangrijkste gasten op Kinderboerderij Bokkeslot. Ook dit jaar zetten we onze poort opnieuw wagenwijd open tijdens het weekend van 19 en 20 mei. De boerderij staat heel het weekend in het teken van de Far West. De inkom is volledig gratis (ook voor ...


Waar
kinderboerderij Bokkeslot
Tapuitstraat 57, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kinderboerderij Bokkeslot vzw
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
info@bokkeslot.be
Contact
info@bokkeslot.be
Fax: 056777929
Links

Open Kijk Dagen op zaterdag 19 en zondag 20 mei : Far West
Kinderen, maar ook hun ouders, jongeren en sympathisanten zijn al meer dan 25 jaar de belangrijkste gasten op Kinderboerderij Bokkeslot. Ook dit jaar zetten we onze poort opnieuw wagenwijd open tijdens het weekend van 19 en 20 mei. De boerderij staat heel het weekend in het teken van de Far West. De inkom is volledig gratis (ook voor de fuif en het optreden) Vanaf 14u op zaterdag en 10u30 op zondag kan je genieten van het zonovergoten boerderijterras met ambachtelijke pannenkoeken, ijsjes, frituur, springkasteel, zandbak, … Gedurende het hele weekend kunnen de kleinsten zich uitleven in het kinderdorp, ook helemaal in Far West thema. En natuurlijk zijn onze boerderijdieren ook van de partij.
Op zaterdagnamiddag starten we om 14u met de Western Kubb voor Vikings. Doe mee aan het 2de DEERLIJKS KAMPIOENSCHAP VIKING KUBB! Blijft de wisselbeker in handen van De Kaartersclub??? (€15/groep, iedereen prijs)
Die dag bakken we Smoking Hot Pizza om 14u30-15u30-16u30-17u30 en 18u30. (€3)
Om 16u is er voor de kindjes een indianenbal, ook cowboys zijn welkom. Kindjes die verkleed zijn ontvangen een gratis consumptie.
Omstreeks 19u30 gooien Garbage Bags de boxen open. Garbage Bags are a garage trash band from the upper dump . With the wild mix off garage , dirty rock 'n' roll and punk they bring up the filth in everyone.
Aansluitend is er de Willy gaat vreemd in de Far West fuif door met DJ LG, DL Menseugh, DJ Midnight Snack en DJ Macklewhore. Om 22u en om 2u is er happy hour.
Zondagmiddag is er opnieuw Deefkes Warme Beenhesp te verkrijgen. (Kaarten via beenhesp@Bokkeslot.be, voor kinderen tot 12 jaar: 7 euro, voor volwassenen (ook veggie): 16 euro). We bakken die dag brood om 10u30-11u30-13u-14u30 en 16u30.(€1,5)
Om 15u is er het 2de Deerlijks Kampioenschap Eierwerpen. We zijn op zoek naar 20 teams van twee personen. Jullie krijgen 3 eieren en de bedoeling is dat de ene speler gooit naar de andere. We starten met alle teams op een werpafstand van 9 meter en gaan zo steeds verder uit elkaar. Bij een gevangen eierworp waarbij het ei ongebroken blijft ga je door naar de volgende afstand. Wanneer je geen eieren meer over hebt lig je uit de race. Het team die met een overgebleven ei de verste gelukte eierworp doet, wint het Kampioenschap en een mooie prijs. (het eerste Deerlijks record moet eraan hé) Bij inschrijving via mail naar dhontjelle@hotmail.com vragen we de naam en het geboortejaar van de twee teamgenoten en een teamnaam en melding van Deerlijk of elders + gsm nummer. Inschrijvingsgeld bedraagt 5€, ter plekke te betalen.

Tussen 17u en 19u is er een initiatie Line Dance, trek maar je beste cowboy boots aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid