Op zoek naar onze voormoeders door Professor Maarten Larmuseau

Als kind was Maarten Larmuseau verslingerd aan de familiestamboom die zijn oom bijhield. Vijfentwintig jaar later is die fascinatie alleen maar sterker geworden. Aan de hand van ons DNA onderzoekt Larmuseau eeuwenoude migraties en stambomen. Hij lost er bovendien misdaden mee op zoals het mysterie rond de dood van Albert I. Tijdens deze uiteenzetting krijg je een laagdrempelige introductie in ...


Waar
Stallingen - Hoeve Vandewalle
Boomgaardstraat 168, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Davidsfonds Kuurne ism Cuerna en Histories
Prijs
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €
Reservatie
kuurne@davidsfonds.net
Contact
kuurne@davidsfonds.net

Als kind was Maarten Larmuseau verslingerd aan de familiestamboom die zijn oom bijhield. Vijfentwintig jaar later is die fascinatie alleen maar sterker geworden. Aan de hand van ons DNA onderzoekt Larmuseau eeuwenoude migraties en stambomen. Hij lost er bovendien misdaden mee op zoals het mysterie rond de dood van Albert I.
Tijdens deze uiteenzetting krijg je een laagdrempelige introductie in de wereld van de genetica en DNA-onderzoek en hoor je hoe je ook zonder de leidraad van een ‘familienaam’ informatie kunt terugvinden over jouw vergeten voormoeders.
Deze voordracht werd recent een eerste maal georganiseerd in de Krook te Gent en was een groot succes. Wij doen het in Kuurne nog eens over.
Prijs: 6 euro – inschrijven tegen vrijdag 20 maart door storting op nummer van Davidsfonds Kuurne: BE60 9733 8207 6970 (OPGELET: GEWIJZIGD NUMMER!!!)- met vermelding ‘Op zoek naar onze voormoeders’.
In samenwerking met vzw. Kuurns Erfgoed Cuerna en Histories.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid