Öndög

Wong Quan’an ontroert met het tedere verhaal van een taaie, onafhankelijke vrouw, haar harde leven op het onherbergzame Mongoolse platteland en haar öndög, Mongools voor ei. Op de weidse Mongoolse steppe wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. Regisseur Wong Quan’an laat het moordmysterie echter voor wat het is en concentreert zijn verhaal op de doorwinterde herdersvrouw die ...


Waar
Budascoop
Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
BUDA Kunstencentrum
Prijs
€ 9.5
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.9 Basistarief: 9,50 €
Reservatie
tickets.budakortrijk.be/buda/nl/flow_...
Contact
Fax: 056 22 10 01
Links

Wong Quan’an ontroert met het tedere verhaal van een taaie, onafhankelijke vrouw, haar harde leven op het onherbergzame Mongoolse platteland en haar öndög, Mongools voor ei.
Op de weidse Mongoolse steppe wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. Regisseur Wong Quan’an laat het moordmysterie echter voor wat het is en concentreert zijn verhaal op de doorwinterde herdersvrouw die het lichaam komt beschermen voor de wolven. De jonge politieagent die haar moet bijstaan, kan nog veel van haar leren. Maar ’s nachts, terwijl ze zich proberen te verwarmen met alcohol en ‘Love Me Tender’, slaat de vonk toch over.

Wong Quan’an schildert de Mongoolse vlaktes met een onbeschrijflijke en kleurrijke schoonheid en bekleedt ze met excentrieke maar charmante personages, waaronder een guitige kameel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid