Odiel van Caeyzeke - "Eau d'Iel N°5²"

Ter gelegenheid van de huldiging van de cultureel verdienstelijke personen treedt Odiel van Caeyzeke op. Er moet tegenwoordig zoveel: 100 dingen om te doen voor u sterft, 50 must see movies, 50 boeken die u moet gelezen hebben. Maar waar moet u die tijd vinden om met dolfijnen te zwemmen, de zon te zien downloaden boven Machu Picchu, te kitesurfen in Pompeï en al die zaken die mensen op hun ...


Waar
Gemeentelijk Theatercentrum Zwevegem
Otegemstraat 18A, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Gemeenschapscentrum Zwevegem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
cultuur@zwevegem.be
Contact
cultuur@zwevegem.be

Ter gelegenheid van de huldiging van de cultureel verdienstelijke personen treedt Odiel van Caeyzeke op.

Er moet tegenwoordig zoveel: 100 dingen om te doen voor u sterft, 50 must see movies, 50 boeken die u moet gelezen hebben. Maar waar moet u die tijd vinden om met dolfijnen te zwemmen, de zon te zien downloaden boven Machu Picchu, te kitesurfen in Pompeï en al die zaken die mensen op hun Fijsboek zetten?
Misschien moet u een moment reserveren voor iets dat u echt leuk vindt, zoals Odiel. De vijf zingen en entertainen nu meer dan 25 jaar samen en halen voor dit Odileum een nieuwe show boven water. Ze loodsen u doorheen een brok muziekgeschiedenis in hun gekende stijl: onnozele dansjes, grappige kostuums, knotsgekke details, sublieme woordspelingen naast diepzinnige teksten en hilarische rekwisieten.
De paal van Odiel staat boven water dat ze “aquapella” van het zuiverste water brengen in een show die nimmer verwatert.
Wie dacht dat Odiel, met verouderen, wat meer in de wijn zou wateren, heeft het mis. Beelden van hun capriolen blijven op uw netvlies gebrand.
Eau d'iel N°52, a new fragrance by Odiel. That's the way we like it!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid