Obstacle Run For Fun

Run For Fun staat voor een leuke aflossingsloop waar FUN centraal staat! Diverse ploegen nemen het tegen mekaar op, langsheen een parcours pal in het centrum van Moorsele. Enkele leuke obstakels op het parcours, muziek, uitzinnige supporters en de aanwezigheid van de kermis,… zullen ongetwijfeld zorgen voor een leuke ambiance tijdens het event. Dit jaar is er ook een kids-run, voor kids ...


Waar
OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Moorsele Onderneemt vzw
Prijs
€ 121.0 Basistarief: 121,00 €; Kinderen van 6 - 11 jaar: 0,00 €

Run For Fun staat voor een leuke aflossingsloop waar FUN centraal staat! Diverse ploegen nemen het tegen mekaar op, langsheen een parcours pal in het centrum van Moorsele.
Enkele leuke obstakels op het parcours, muziek, uitzinnige supporters en de aanwezigheid van de kermis,… zullen ongetwijfeld zorgen voor een leuke ambiance tijdens het event.

Dit jaar is er ook een kids-run, voor kids geboren in 2008 tot 2012. De kids lopen GRATIS maar moeten zich wel registreren.Voor de volwassenen en jeugd tot geboortejaar 2007 blijft alles zoals de vorige keer.

Elk team (van 3-5 lopers) gaat op zoek naar een ondernemer in zijn of haar kennissenkring. Deze ondernemer draagt tegelijk de naam van het team. Die hoeft niet persé uit Moorsele te komen.

Er worden 15 rondes gelopen (2,5 km/ronde) in en rond de groene omgeving van Moorsele centrum. Elke ronde wordt er gewisseld.

Naast ons supportersdorp, ontvangen we u ook graag in onze VIP-bar waar u een uitgebreide receptie wordt aangeboden. (kaarten €65 pp te verkrijgen bij Moorsele Onderneemt. runforfun@moorseleonderneemt.be )

Na de wedstrijd zorgt een DJ ervoor dat de beentjes nog wat losgedanst kunnen worden tijdens een heuse afterRUN-party in OC De Stekke, waar lopers en supporters nog urenlang kunnen verbroederen!

Bij de inschrijving zit vervat: t-shirt, goodiebag, verzekering, bevoorrading tijdens de run, Star-Tracking tijdsregistratie, publiciteit van de ondernemer die jouw team vertegenwoordigt op het borstnummer, online-teamfoto, toegang tot de afterrunparty met één gratis consumptie en heel veel fun, muziek en ambiance tijdens de wedstrijd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid