Nocturne - meet & greet Carll Cneut

Illustrator Carll Cneut geniet internationaal bekendheid voor zijn gedetailleerde, intrigerende kunst. In het voorjaar werd hij als Wervik ereburger gehuldigd. Nog tot 3 november kan je zijn werk ontdekken in de tijdelijke tentoonstelling in het Nationaal Tabaksmuseum. De expo werd recent aangevuld met een hele reeks nieuwe werken die gemaakt werden voor het nieuwe boek ‘De Vuurzeevlieg’ dat ...


Waar
Nationaal Tabaksmuseum
Koestraat 63, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Nationaal Tabaksmuseum
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €; Sociaal tarief (UiTPAS): 2,00 €
Reservatie
webshopwervik.recreatex.be/Activities...
Contact
Fax: 056 95 24 25, tabaksmuseum@wervik.be
Links

Illustrator Carll Cneut geniet internationaal bekendheid voor zijn gedetailleerde, intrigerende kunst. In het voorjaar werd hij als Wervik ereburger gehuldigd. Nog tot 3 november kan je zijn werk ontdekken in de tijdelijke tentoonstelling in het Nationaal Tabaksmuseum.
De expo werd recent aangevuld met een hele reeks nieuwe werken die gemaakt werden voor het nieuwe boek ‘De Vuurzeevlieg’ dat Carll samen met auteur Toon Tellegen uitwerkte. Deze nieuwe publicatie wordt op 17 september officieel voorgesteld. Kom de 16 nieuwe werken in première bewonderen in onze expo! Het nieuwe boek is ook te koop aan de balie van het museum.

Nocturne - meet & greet
Maak persoonlijk kennis met Carll en ontdek aan zijn zijde zijn prachtige werk tijdens een rondleiding in de tijdelijke expo door Carll himself. Maak van de gelegenheid ook gebruik om één van zijn vele boekwerken te laten signeren. Grijp deze unieke kans!
Mocht je nog geen publicatie van hem in huis hebben, geen nood: aan de balie van het museum vind je een mooie selectie uit zijn ruime collectie.

Praktisch:
• Waar: Nationaal Tabaksmuseum (Koestraat 63, Wervik)
• Wanneer: zaterdag 28 september om 19u. stipt
• Deelnameprijs: 10 euro p.p. (incl. receptie met drankje en hapje)
• Inschrijven is verplicht: via www.wervik.be/webshop (klik op de rubriek ‘activiteiten’) of aan de balie van het museum. Wees snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Meer info: www.nationaaltabaksmuseum.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid