Nieuwjaarsreceptie Natuur.koepel & uitreiking Klimop.award

Alle leden van Natuurpunt, Velt en JNM zijn uitgenodigd op de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie – netwerkmoment - van Natuur.koepel en de uitreiking van de prestigieuze ‘Klimop.award’. 9.30 u.            Natuurwandeling: Traditiegetrouw trekken we onder leiding van Natuurpunt Gaverstreke op ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes van provinciedomein De Gavers. 11 u.                ...


Waar
Provinciehuis De Gavers
parking zuid - Koutermolen - Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuur.koepel
Contact
hans@natuurkoepel.be
Links

Alle leden van Natuurpunt, Velt en JNM zijn uitgenodigd op de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie – netwerkmoment - van Natuur.koepel en de uitreiking van de prestigieuze ‘Klimop.award’.

9.30 u.            Natuurwandeling: Traditiegetrouw trekken we onder leiding van Natuurpunt Gaverstreke op ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes van provinciedomein De Gavers.

11 u.                Nieuwjaarsreceptie Natuur.koepel. We kijken vooruit naar onze werking in 2020 en klinken erop!

 
11.30 u.          Uitreiking Klimop.award. Jaarlijkse uitreiking van de Klimop.award aan een bedrijf of organisatie die natuur en milieu hoog in het vaandel draagt. Wie wordt het deze keer?

Na de uitreiking van de Klimop.award genieten we van een drankje en een gratis portie frietjes.

Inschrijven is niet nodig!

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid