Muzikale humor @De Stal met Fokkersvreugde

Het komische muzikale duo Fokkersvreugde rond de Poperingse Ieperling bert ‘Cyriel’ Sticker op stem en Geluwenaar maarten ‘Kamiel’ Samyn op gitaar komt op 6 maart naar de Stal voor een avond vol sfeer en ambiance. Dit begeesterend duo neemt je mee in hun intieme, explosieve, grappige en herkenbare verhalen op muziek, allemaal eigen West-Vlaamse nummers. Cyriel op scheve stem, naadloos ...


Waar
De Stal Wervik
Klijtstraat 20, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
De Stal Wervik
Prijs
€ 7.0 Basistarief: 7,00 €
Reservatie
www.destalwervik.be
Contact
info@destalwervik.be
Fax: 0474 41 70 22
Links

Het komische muzikale duo Fokkersvreugde rond de Poperingse Ieperling bert ‘Cyriel’ Sticker op stem en Geluwenaar maarten ‘Kamiel’ Samyn op gitaar komt op 6 maart naar de Stal voor een avond vol sfeer en ambiance.
Dit begeesterend duo neemt je mee in hun intieme, explosieve, grappige en herkenbare verhalen op muziek, allemaal eigen West-Vlaamse nummers. Cyriel op scheve stem, naadloos rechtgetrokken door Kamiel op gitaar en andere stem.
De voorbije maanden stonden ze op vele podia, van Boeschepe tot Ieper, van Rekkem tot Kuurne, maar het is hun eerste maal in Wervik.

Op 29 februari gaan ze in première in het Dranouter Muziekcentrum met Veel Fokkersvreugde (sextet i.p.v. duo). Een première die op korte tijd uitverkocht werd.
Geniet van deze unieke kans om ze opnieuw als duo aan het werk te zien in de gezellige setting van de Stal. Zij hebben er alvast zin in, jullie ook?!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid