Muziekcafé - Bart Caron en vrienden

Ontmoetingscentrum Marke en het wijkcentrum ’t Cirkant pakken opnieuw uit met een tweemaandelijks ‘muziekcafé’. Telkens op donderdagavond nodigen we u graag uit voor een fijne en gezellige muziekavond. De performer en de toehoorders hebben een gedeelde passie: muziek. Bart Caron is muzikant, al jaren vaste contrabassist bij Willem Vermandere, maar door velen meer bekend als ...


Waar
OC Marke
Hellestraat 6, 8510 Marke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
OC Marke
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
oc.marke@kortrijk.be
Fax: O56 24 08 20

Ontmoetingscentrum Marke en het wijkcentrum ’t Cirkant pakken opnieuw uit met een tweemaandelijks ‘muziekcafé’. Telkens op donderdagavond nodigen we u graag uit voor een fijne en gezellige muziekavond. De performer en de toehoorders hebben een gedeelde passie: muziek.

Bart Caron is muzikant, al jaren vaste contrabassist bij Willem Vermandere, maar door velen meer bekend als ex-cultuurfunctionaris (in Marke) en als politicus, die vooral voor kunst en cultuur opkomt. Hij nodigt voor dit muziekcafé een rits vrienden-muzikanten en zangers uit om samen te spelen. Dat kan niet anders dan resulteren in een plejade van vele muziekgenres. Jazz, folk en klassieke muziek doorkruisen de avond. In verschillende bezettingen. En met nu en dan een woordje over hoe inspirerend en mooi muziek wel kan zijn.
Natuurlijk wordt het een avond waarin de contrabas centraal staat. Alhoewel. De contrabas is zelden een solo-instrument, maar geeft fond aan de muziek en is daarom in alle genres onmisbaar.

OC Marke ism Wijkcentrum 't Cirkant

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid