Muziek voor ICC

Kun je ook zo genieten van het luisteren naar muziek? Het brengt je helemaal tot rust en de melodie neemt je mee in het verhaal dat de componist in het muziekstuk heeft gelegd. Wel, dan hebben we goed nieuws voor je! ICC België organiseert namelijk op 24 november 'Muziek voor ICC'. Het belooft een hartverwarmend evenement te worden met prachtige muziek! Dit benefietconcert zal plaatsvinden in ...


Waar
OC de Cerf
Kerkstraat 1, 8560 Gullegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
International Children's Care
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €; Kinderen jonger dan 12 jaar: 0,00 €

Kun je ook zo genieten van het luisteren naar muziek? Het brengt je helemaal tot rust en de melodie neemt je mee in het verhaal dat de componist in het muziekstuk heeft gelegd. Wel, dan hebben we goed nieuws voor je! ICC België organiseert namelijk op 24 november 'Muziek voor ICC'. Het belooft een hartverwarmend evenement te worden met prachtige muziek!

Dit benefietconcert zal plaatsvinden in OC De Cerf, Kerkstraat 1, in Gullegem van 15 tot 17 uur. De muziek zal gebracht worden door jonge talenten en jeugdige enthousiastelingen.

Als inkom wordt er 5 euro aan de deur gevraagd en het is gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Gedurende het concert zal er de gelegenheid worden gegeven om een vrijwillige bijdrage ter ondersteuning van ICC te geven.

Tijdens de pauze en wanneer het muziekprogramma afgelopen is, kun je nog gezellig samen blijven praten en genieten van een lekker hapje.

Iedereen is van harte uitgenodigd om naar 'Muziek voor ICC' te komen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Nodig dus gerust vrienden, familie, collega's... uit om te komen!

Wij kijken er al naar uit om je te zien op 'Muziek voor ICC'!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid