Movies for life

Wij organiseren met Aura op vrijdagavond 15 november 2019 een toffe filmavond met voor elk wat wils op de Fatima site in Heule. Om 17u kunnen kinderen en tieners een keuze maken tussen "Dia de los muertos" en "Dumbo", de familiefilm. Ouders kunnen gratis aansluiten bij de film of aan onze gezellige bar genieten van een aperitiefje na het werk. We voorzien hierbij ook iets voor de kleine ...


Waar
Fatima Klooster
Moorseelsestraat 148, 8501 Heule (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
cdv Aura
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
Contact
lieselot.dalewyn@cdvaura.be
Fax: 0474798603

Wij organiseren met Aura op vrijdagavond 15 november 2019 een toffe filmavond met voor elk wat wils op de Fatima site in Heule.
Om 17u kunnen kinderen en tieners een keuze maken tussen "Dia de los muertos" en "Dumbo", de familiefilm. Ouders kunnen gratis aansluiten bij de film of aan onze gezellige bar genieten van een aperitiefje na het werk. We voorzien hierbij ook iets voor de kleine honger.

Om 20u huiveren we in de kelder van het klooster bij "The nun", schaterlachen we tijdens "Ted 2" of kiezen we weg te zakken bij de prachtige film "Todos lo saben".

Een ticketje kost 5€ en alle inkomsten gaan integraal naar VZW Boothuis.

Wees welkom vanaf 16u30!
Tickets verkrijgbaar via de medewerkers van CDV Aura, Moorseelsestraat 148, Heule.
Meer info? Bel gerust: 0474/79 86 03

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid